Nederlands
English (UK)

Microsoft Dynamics CRM Hosting

Met Microsoft Dynamics CRM krijgt u een klare kijk op uw klant en kan u de klantrelatie beter opvolgen vanaf het eerste contact tot naverkoopdiensten.

Hosted CRM biedt organisaties de voordelen van MS Dynamics CRM 4.0, zonder zich zorgen te hoeven maken over licenties, infrastructuur of onderhoud.
Free 30 day trial

Microsoft Outlook

CRM Dynamics 4.0 kan volledig geïntegreerd worden in Outlook 2007, zodat u van Outlook een nog krachtigere communicatietoepassing maakt. Door één eenzelfde applicatie verschillende taken te laten uitvoeren wordt zowel de individuele als de collectieve efficiëntie in uw bedrijf verhoogd.

In de vertrouwde Outlook-omgeving isde volledige functionaliteit van CRM Dynamics bereikbaar in een boomstructuur aan de linkerkant van het scherm. Bovendien is er ook een extra CRM-werkbalk voorzien, zodat u onmiddellijk mails kunt koppelen aan accounts, leads of opportunities. Antwoorden op deze mails worden vervolgens automatisch gekoppeld aan dat item.

Microsoft Word

Verzend gepersonaliseerde mailings op basis van segmentatiecriteria vanuit CRM. Dankzij web-based toegang en templates kan u altijd en overal mailings uitwerken, verzenden en opvolgen, zowel op kantoor, thuis of op verplaatsing.

Microsoft Excel

Maak koppelingen naar dashboards in Excel. Data uit de sales-, marketing- en service module zijn altijd up-to-date.

Windows Vista

Bouw gemakkelijk ‘gadgets’, zodat u uw bureaublad omtovert in een dynamisch sales-, marketing- en service-dashboard. In één oogopslag hebt u steeds een overzicht van de salespipeline, lopende marketingcampagnes en resultaten van uw call center.

SharePoint

Deel informatie met klanten op basis van een extranettoepassing met MOSS 2007, waarbij uw klanten bestellingen kunnen plaatsen, de status van de orderhandling kunnen volgen, en waarbij gedetailleerde supportinformatie kan gedeeld worden, op maat van afzonderlijke klanten of klantengroepen.

Microsoft Dynamics Navision

Dynamics CRM is ook integreerbaar in een bestaande Navision omgeving.