Nederlands
English (UK)

Microsoft Dynamics CRM Hosting

Met Microsoft Dynamics CRM krijgt u een klare kijk op uw klant en kan u de klantrelatie beter opvolgen vanaf het eerste contact tot naverkoopdiensten.

Hosted CRM biedt organisaties de voordelen van MS Dynamics CRM 4.0, zonder zich zorgen te hoeven maken over licenties, infrastructuur of onderhoud.
Free 30 day trial

BESCHIKBAARHEID

Hosted CRM is klaar voor gebruiken binnen 8 werkuren na ontvangst van alle gebruikersinformatie. Hostbasket garandeert een gemiddelde, maandelijkse beschikbaarheid van 99,9 % (dit slaat op de mogelijkheid om data te versturen en te verzenden van en naar de server). Dit is exclusief gepland onderhoud, noodonderhoud en overmacht.

 

DOWN TIME

Uw Hosted CRM Oplossing zal niet beschikbaar zijn gedurende:

  • Gepland onderhoud: onderhoudswerken worden zo ingepland dat ze een minimale impact hebben op de klanten. Elk gepland onderhoud wordt steeds minstens 2 werkdagen op voorhand aangekondigd, behalve voor werken tijdens het wekelijkse onderhoud op donderdagen tussen 2u00 en 3u00.
  • Noodonderhoud: critical patches, upgrades en fixes worden gedefiniëerd als veiligheidspatches van Microsoft (of andere fabrikanten) die door hen aanbevolen worden om onmiddellijk uitgevoerd te worden, of software/hardware aanpassingen om vermindering van de Hosted Exchange dienstverlening te herstellen of te voorkomen. Deze noodprocedures kunnen op elk moment ingepland worden. Hostbasket doet al het mogelijk om de klant hierover gedetailleerde informatie te verstrekken voordat de patches, updates of fixes uitgevoerd worden.
  • Overmacht: sommige gebeurtenissen, buiten de redelijke controle van Hostbasket, kunnen een vertraging of vermindering van de performantie van de verplichtingen voor Hostbasket zoals beschreven in de SLA veroorzaken. Enkele zijn: handelingen van eender welk overheidsorgaan, oorlog, opstand, sabotage, terrorisme, embargo’s, brand of overmacht, arbeidsstoringen, onbeschikbaarheid van het Internet, virusaanvallen, onbeschikbaarheid,f onderbrekingen of vertraging in telecommunicatie, hackers of defecten in software van derden. Deze lijst is niet beperkend.

99,9% UP TIME !

 

Hostbasket garandeert dat het netwerk per maand minstens 99,9 % van de tijd beschikbaar is.